вівторок, 1 січня 2019 р.



Шановні батьки, з метою організації освітнього процесу для учнів 8 класу, що перебувають на
самоізоляції, вчителі використовують наступні інтернет-сервіси:
Viber – для координації роботи;
Google Meet, Zoom – для проведення онлайн-уроків
«На урок», «Всеосвіта» – для контролю знань.
Заняття для 8 класу проходитимуть згідно розкладу за посиланням https://nvkng.blogspot.com/p/blog-page_24.html



















Прийом учнів до 1 класу на 2020\2021 навчальний рік регламентується такими документами:

Прийом документів до Новогребельського ЗЗСО розпочнеться після завершення карантину, онлайн документи ми приймати не будемо.
Територія обслуговування нашої школи - с. Нова Гребля та с.Вабля. Діти, які проживають на цій території, мають право на першочергове зарахування.
Школа має спроможність набрати 15 учнів у перший клас.
Нагадуємо алгоритм зарахування (дати озвучимо після завершення карантину):
•До ??.??.2020 один з батьків (з пред’явленням документа, що посвідчує його особу) особисто подає до школи такі документи:
  • заяву встановленого зразка
  • копію свідоцтва про народження дитини з пред’явленням оригіналу
  • медичну довідку за формою 086-1-о
  • у разі потреби та за бажанням батьків інші документи, які підтверджують особливі освітні потреби дитини
  • за бажанням батьків можуть бути пред’явлені документи, які підтверджують проживання дитини на території обслуговування школи
•З ?? по ?? червня заяви не приймаються.
•Якщо станом на ??.??.2020 кількість поданих заяв не перевищує загальної кількості місць  ??.??.2020 видається наказ про зарахування усіх дітей.
•Якщо станом на ??.??.2020 кількість поданих заяв перевищує загальну кількість місць у першому класі, зарахування дітей відбувається за такими правилами:
1)до ??.??.2020 включно зараховуються усі діти, місце проживання яких на території обслуговування закладу освіти підтверджене, а також діти, які є рідними (усиновленими) братами та/або сестрами дітей, які здобувають освіту у цьому закладі, чи дітьми працівників цього закладу освіти;
2)до ??.??.2020 червня включно на вільні місця зараховуються діти, які не проживають на території обслуговування цього закладу, за результатами жеребкування, процедура проведення якого розробляється відповідно до наказу МОН № 367 від 16.04.2018, схвалюється педагогічною радою закладу освіти та затверджується директором;
•Після ??.??.2020 зарахування на вільні місця відбувається у такому порядку: до початку навчального року – діти, які мають право на першочергове зарахування (тобто ті, хто проживає на території обслуговування); впродовж навчального року – у порядку надходження заяв про зарахування.

Немає коментарів:

Дописати коментар