середу, 3 квітня 2024 р.

Семінар з елементами тренінгу на тему «Безпечна дорога до школи».

 29 березня на базі Новогребельської гімназії для вчителів початкових класів Бородянської громади був проведений семінар з елементами тренінгу на тему «Безпечна дорога до школи». Захід відбувся в межах освітнього вектору «Ментальне здоров’я – нейромережа Київщини».

Метою цієї зустрічі було надання вчителям необхідних інструментів для формування безпеки учасників освітнього процесу та опанування ними навичок, які сприятимуть атмосфері емоційного відновлення, почуттю безпеки та психоемоційного комфорту.
Отриманими знаннями учасники семінару ділитимуться вже зі своїми колективами, учнями та батьками. Адже сьогодні діти, як ніколи, потребують підтримки. І нам, дорослим, треба допомогти їм бути самозарадними, підвищувати їх стійкість. Підростаюче покоління має зростати, повноцінно розвиватися та навчатися, незважаючи на всі виклики, пов’язані з війною.
## Захід проводили вчителі початкових класів Тетяна Олександрівна Огорова та Людмила Іванівна Казміренко, які пройшли навчання з теми «Про. Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей» в межах проєкту «Безпека та ментальне здоров’я населення громади»#


Детальніше за посиланням ⇓
https://www.facebook.com/100016118046253/videos/pcb.1406709043347542/1099056724543737






Немає коментарів:

Дописати коментар