четвер, 15 лютого 2018 р.

На крилах Купідона

 

Нещодавно в стінах нашої школи під керівництвом педагога-організатора Анни Вікторівни Герасимеіць  відбулося неймовірне свято. Ще з вечора  клас зарубіжної літератури був святково вбраний сердечками, стрічками, кульками. А   біля входу  в приміщення школи була прикріплена скринька Купідона, куди всі бажаючі могли вкинути свої сердечні побажання та зізнання.
   На свято зібралася майже вся школаЗаздалегідь було обрано три пари, які взяли участь у конкурсах  для закоханих. Це були учні 5, 6 і 7 класів Діма Клименко і Даша Носенко,  Соня Милоградова і Назар Сенечук, Віка Воробей і Вова Громов. Кожна з пар активно та наполегливо виконувала поставлені завдання. Їх старання оцінювало журі: вчителька англійської мови Марія Олександрівна, бібліотекарка Людмила Миколаївна та директорка Юлія Сергіївна.  В результаті Діма і Даша вибороли титули Містер Упевненість та Міс Романтичність, Соня і Назар стали  Міс та Містер Поетичність, а перемогу здобули Віка і Вова.

  Цей вечір був переповнений позитивними емоціями, у повітрі відчувалась неймовірна енергія життєвої наснаги, радості. Адже  глядачі не тільки мали змогу спостерігати за оригінальними конкурсами, що проводились для новостворених пар, а й собі взяти участь у конкурсах. Дякуємо Анні Вікторівні за чудове свято!







Немає коментарів:

Дописати коментар