понеділок, 19 квітня 2021 р.

 

Запрошуємо бажаючих учнів доєднатися до відкритого Всеукраїнського соціального челенджу  «НЕ ЗАБИРАЙ У СЕБЕ ЗАВТРА…», який стартує з 6 квітня по 1 червня 2021 року. Метою челеджу є популяризація та пропаганда здорового способу життя серед дітей та учнівської молоді, формування активної життєвої позиції.


Умови проведення відкритого Всеукраїнського соціального челенджу  «Не забирай у себе завтра…»

У соціальному челенджі беруть участь відеоролики у довільній формі (до 2 хвилин) або слайд-фільми (кількість – не більше 10 слайдів). У своїх роботах висвітлити проблематику на тему тютюнова, алкогольна та наркотична залежність,  ВІЛ, СНІД, туберкульоз, рання вагітність,  булінг, всі види насилля,  ігрова та інтернет залежність та інші. На відео або слайдах має бути зрозуміло показана обрана проблема та запропоновані шляхи її вирішення.

Як взяти участі у проєкті?

На адресу lider.udcpo@gmail.com надішліть лист, в якому буде посилання із доступом до вашого відео, а в самому листі вкажіть область, населений пункт, навчальний заклад, ініціативну групу та контактний номер особи, до якої ми можемо звернутися у разі потреби (наприклад, технічна проблема з відео/слайд файлом). 

За додатковою інформацією можна звернутися:

Світлана Бут, завідувач методичного відділу Українського державного центру позашкільної освіти – 067-257-15-66,

Олена Лісовенко, методист  КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» – 096-617-95-38

 

Немає коментарів:

Дописати коментар